Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za subotu, 18. lipnja 2022.

Datum objave: 18. lipnja 2022.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 16 uzoraka, od čega su evidentirana pozitivna nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 12,5% pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđena su 2 pozitivna nalaza na SARS-CoV-2. 

U protekla 24 sata oporavilo se osobae. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 23. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 125 865 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec nema hospitaliziranih pacijenta pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih, otpuštenih ni preminulih osoba.

Cijepljenje se provodi petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

Cijepljenje subotom provodi se svake prve subote u mjesecu.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content