Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

800 djece i mladih sudjelovalo na Županijskom vatrogasnom natjecanju

Datum objave: 12. lipnja 2022.

U Šenkovcu je održano 27. županijsko vatrogasno natjecanje pomlatka i mladeži koje je okupilo 80-ak ekipa. Natjecanje je održano u organizaciji Vatrogasne zajednice Međimurske županije uz domaćinstvo DVD-a Šenkovec, a natjecalo se 800-tinjak djece i mladih iz cijelog Međimurja na što su posebno ponosni predsjednik VZ MŽ Mario Medved i vatrogasni zapovjednik MŽ Robert Meglić.

Čestitke svim natjecateljima na sudjelovanju uputio je potpredsjednik Skupštine Međimurske županije Ivica Baksa koji je poručio kako je prekrasno na okupu vidjeti toliko mladih koji njeguju tradiciju vatrogastva u Međimurju. Voditelj natjecanja bio je Mladen Kanižaj, a natjecanje se odvijalo u četiri kategorije.

DVD Palinovec odnio je pobjedu u kategoriji pomladak žene, drugo mjesto zauzela je ekipa DVD-a Donja Dubrava, a treće mjesto DVD Mala Subotica. U toj kategoriji natjecalo se 14 ekipa.

DVD Kuršanec najbolji je bio u kategoriji pomladak muški, dok je drugo mjesto zauzeo DVD Donji Mihaljevec, a treće mjesto DVD Palinovec. U kategoriji se natjecalo 39 ekipa.

Ekipa DVD Gardinovec najbolja je bila u dvije kategorije, ženska mladež i muška mladež.

DVD Sveta Marija zauzeo je drugo mjesto u kategoriji ženska mladež, a treća je bila ekipa DVD-a Krištanovec. 9 ekipa natjecalo se u ovoj kategoriji.

DVD Krištanovec zauzeo je drugo mjesto u kategoriji muške mladeži, a ekipa DVD-a Vratišinec bila je treća u konkurenciji od 15 ekipa.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content