Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Učenici 3.a Osnovne škole Belica u posjetili Međimursku županiju

Datum objave: 6. lipnja 2022.

Učenici 3.a razreda Osnovne škole Belica zajedno sa svojim učiteljicama  razredne nastave Gordanom Turk i Željkom Grbavec posjetili su Međimursku županiju u okviru terenske nastave. Dočekali su ih župan Međimurske županije Matija Posavec i pročelnica UO za obrazovanje, kulturu i sport MŽ Blaženka Novak koji su malim đacima na zanimljiv način približili funkcioniranje Županije kao institucije te su odgovorili na brojna pitanja vezana uz njihov svakodnevni rad i funkcioniranje Međimurske županije.

Učenici trećih razreda u okviru obrazovnog procesa uče o svom kraju i svojoj županiji, a u županijskoj Velikoj vijećnici doznali su detalje o ustroju Međimurske županije te su i sami pokazali zavidno znanje o Međimurju. Prije Županije učenici su posjetili Knjižnicu „Nikola Zrinski“ Čakovec i Grad Čakovec, a županu Posavcu i pročelnici Novak poklonili su prekrasne crteže i otpjevali pjesmice te su zauzvrat dobili slatke paketiće.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content