Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za subotu, 4. lipnja 2022.

Datum objave: 4. lipnja 2022.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 32 uzoraka, od čega je evidentirano 16 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 50% pozitivnih od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavilo se osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 51. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 125 577 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitaliziran je 1 pacijent pozitivan na SARS-CoV-2 virus. Nema preminulih osoba.

Cijepljenje se provodi petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

Cijepljenje subotom provodi se svake prve subote u mjesecu, tako se cijepljenje provoditi danas, 4. lipnja 2022. godine od 10 do 12 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content