Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za utorak, 31. svibnja 2022.

Datum objave: 31. svibnja 2022.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 49 uzoraka, od čega su evidentirana pozitivna nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 4% pozitivnih od broja testiranih. Iz drugih županija prijavljen je 1 pozitivan slučaj kod osobe s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavilo se osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 29. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 125 414 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec nema hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih osoba, otpuštene su 2 osobe. Nema preminulih osoba.

Cijepljenje se provodi  petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content