Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za nedjelju, 22. svibnja 2022.

Datum objave: 22. svibnja 2022.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađen je 57 uzoraka, od čega su evidentirana pozitivna nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 5,2% pozitivnih od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavilo se 11 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 61. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 124 054 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 4 pacijenta pozitivna na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih osoba, otpuštena je 1 osoba. Nema preminulih osoba.

Cijepljenje se provodi  petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content