Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Večeras humanitarni koncert za Međimursku zakladu solidarnosti „Katruža“ – pjevaju Ivica Pepelko, Gabrijela Hrženjak, Etno duo Goga i Željko

Datum objave: 28. travnja 2022.

Nakon Kerekesh Teatra koji je jučer nasmijao publiku u Centru za kulturu Čakovec, večeras će se u okviru obilježavanja Dana Međimurske županije održati humanitarni koncert za Međimursku zakladu solidarnosti „Katruža“.

U atriju Starog grada Zrinskih s početkom u 20:00 sati nastupit će jedan od najpoznatijih autora kajkavskih popevki Ivica Pepelko i gosti među kojima su Gabrijela Hrženjak i Etno duo Goga i Željko.

Ulaz na koncert je besplatan, a volonteri Međimurski zaklade solidarnosti „Katruža“ prikupljat će donacije koje će biti usmjerene za potrebe liječenja, rehabilitaciju, operacije, transplantacije organa, nabave pomagala za invalidne osobe te nabavu lijekova bolesnima u slučaju kada zdravstveno osiguranje ne podmiruje troškove ili ih ne podmiruje u cijelosti.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content