Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurje domaćin ovogodišnjeg 14. Državnog natjecanja vatrogasne mladeži Republike Hrvatske

Datum objave: 19. travnja 2022.

U utorak, 19. travnja 2022.godine, u gradskoj vijećnici u Čakovcu održana je prva sjednica Organizacijskog odbora za pripremu i provedbu 14. Državnog natjecanja vatrogasne mladeži Republike Hrvatske koje će se održati u subotu, 4. lipnja 2022. godine na stadionu SRC Mladost u Čakovcu.

Sjednici Organizacijskog odbora nazočili su župan Međimurske županije Matija Posavec i gradonačelnica grada Čakovca Ljerka Cividini, koje su sa svim detaljima upoznali predstavnici Hrvatske vatrogasne zajednice predvođeni načelnikom sektora za vatrogastvo Mariom Starčevićem, tajnikom Odbora za natjecanja Tomislavom Horvatom i zamjenikom voditelja natjecanja Zdravkom Filipajem. U ime domaćina članovi Organizacijskog odbora su predsjednik Vatrogasne zajednice Međimurske županije Mario Medved, v.d. zapovjednika Vatrogasne zajednice Međimurske županije Robert Meglić te zapovjednik JVP Čakovec Mladen Kanižaj.

Tom prigodom je istaknuto kako je već sada prijavljeno stotinjak ekipa iz cijele Hrvatske, iako su prijave još u tijeku, te se tog dana na području Međimurja očekuje više od 1500 sudionika natjecanja te njihovih gosti i pratnja, što će rezultirati popunjavanjem smještajnih kapaciteta i promociju Čakovca i Međimurja. Posljednje državno natjecanje vatrogasne mladeži u Međimurskoj županiji održano je 2014. godine. 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content