Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Vrijedni priločki nautičari održali godišnju skupštinu

Datum objave: 5. travnja 2022.

U subotu 2. travnja, u Prelogu je održana redovna godišnja Skupština Nautičkog kluba Labud iz Preloga. Izvješće o radu podnio je predsjednik Mario Naranđa, koji je govorio i o planovima za ovu godinu, a financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora, podnijeli su Klementina Srpak i Ivan Višnić, dok je radni dio Skupštine vodio Davor Sokač.

I tijekom 2021. godine članovi Nautičkog kluba Labud bili su vrlo aktivni i kreativni, unatoč pandemiji koronavirusa. Manifestacija „Lov na labuđe pero“ ove je godine bila dio projekta Aqua Adventures i ponovo okupila je velik broj gledatelja i posjetitelja, a dan prije prijatelji i zaljubljenici u vodene aktivnosti imali su priliku okušati se u odbojci na vodi. Ujedno je tog dana na prostorima Nautičkog kluba Labud te prostorima Zmajarskog kluba Rode obilježen Dan tehničke kulture Međimurske županije, 75 godina djelovanja Hrvatske zajednice tehničke kulture i Zajednice tehničke kulture Međimurske županije, čiji su nautičari iz Labuda ponosni članovi. Članovi kluba sudjeluju aktivno i u drugim akcijama kao što su obilježavanje Dana planeta Zemlje, Svjetskog dana voda, tradicionalnim akcijama uređenja okoliša i mnogim drugima. Ove godine bili su organizatori zajedničkog spusta po rijeci Dravi te su ugostili članove Nautičkog kluba „Fljojsar“ iz Donje Dubrave te Moto nautičkog kluba „Vidovski zlatari“. Održali su Dane otvorenih vrata, a tradicionalnom Kestenijadom obilježili su dolazak jesenskih dana, koji za njih znače i manje aktivnosti na omiljenoj im Dravi.

Ove se godine obilježava 20 godina djelovanja Nautičkog kluba Labud, a na prvih dvadeset godina djelovanja osvrt je dao Dražen Novak, koji je u prvih dvadeset godina obavljao sve važne funkcije unutar Nautičkog kluba Labud. Podijeljene su zahvalnice za deset i dvadeset godina rada u Labudu, kao i posebne zahvalnice za izniman doprinos u radu Nautičkog kluba Labud. Sve su pozdravili predsjednik Skupštine Međimurske županije Dragutin Glavina, predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Đuro Ujlaki te Željko Medved, predsjednik Zajednice tehničke kulture Međimurske županije, kao i prisutni predstavnici prijateljskih udruga. U kratkom umjetničkom programu, sudjelovali su pjesmom i recitacijom Elizabeta Srpak i Nikola Srpak, dok su u nastavku večeri članove Labuda zabavljali Andrea i Goran Šafarić.

Izvor: Nautički klub Labud/ Video i foto studio "VIPRO"

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content