Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Vrijedne članice Udruge "Zlatne žene" i ove godine tradicionalnom izložbom povodom Dana žena predstavile svoje radove

Datum objave: 5. ožujka 2022.

Povodom Međunarodnog dana žena, članice Udruge „Zlatne ruke“ organizirale su predivnu izložbu kojom su predstavile svoje bogate i vrijedne rukotvorine. Izložba je bila prilika da se dodijele priznanja i zahvalnice. Priznanje za petogodišnji rad u Udruzi dobila je Nevenka Posavec, za desetogodišnji rad priznanje su dobile Jadranka Almasi, Ana Drvenkar Brezničar, Terezija Halonja, Vera Lipović i Anka Šafarić, dok su za petnaestogodišnji rad u Udruzi nagrađene Katarina Gašparić i Katarina Kovačić. Hvala članicama Udruge što čuvaju bogatu tradiciju i baštinu našeg Međimurja.

Otvorenju izložbe nazočili su župan Međimurske županije Matija Posavec, gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cvidini, kao i velik broj članova prijateljskih udruga i građana. Dvorana Doma sindikata bila je ispunjena prekrasnim ručnim radovima i rukotvorinama, a brojni heklani stolnjaci, ukrasni aranžmani i unikatni radovi prikazali su raznolikost i vrijednost Međimurja.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content