Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Bespovratne potpore poduzetnicima za sufinanciranje troškova izrade prijavne dokumentacije

Datum objave: 3. ožujka 2022.
Kako bismo što više pomogli poduzetnicima u razvoju poslovanja, Međimurska županija kontinuirano dodjeljuje potpore male vrijednosti za financijske subvencije i instrumente. Ove je godine u županijskom proračunu osigurano 200 000 kuna za sufinanciranje troškova izrade prijave projektnih prijedloga, troškove izrade zahtjeva za HAMAG BICRO zajmove i HBOR kredite te troškove izrade prijavne dokumentacije za Zakon o poticanju ulaganja kroz koji poduzetnici, kako domaći tako i strani, za svoje projekte ulaganja mogu koristiti bespovratne novčane potpore te porezne olakšice poput plaćanja niže stope ili oslobođenje od plaćanja poreza na dobit. Potpore će se dodjeljivati subjektima malog i srednjeg gospodarstva u obliku bespovratnih, gotovinskih sredstava kao nadopuna privatnom financiranju.

Bespovratna potpora može biti dodijeljena u maksimalnom iznosu od 15.000,00 kuna, a javni poziv otvoren je do 31. prosinca 2022. godine. Uz Program potpora male vrijednosti za financijske potpore i instrumente, Međimurska županija poduzetnicima pomaže kroz Program potpora male vrijednosti za poticanje razvoja poduzetništva za koji je ove godine u proračunu osigurano 1.300.000 kuna.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content