Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurska županija objavila Javni natječaj za su/financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva vrijedan 1,1 milijun kuna

Datum objave: 1. ožujka 2022.

Međimurska županija poziva udruge s područja Međimurske županije da se prijave na Javni natječaj za su/financiranje programa i projekata udruga Međimurske županije u području zdravstvene i socijalne zaštite, brige o djeci i mladima te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva u 2022. godini.

Javni natječaj je objavljen 1. ožujka 2022. godine, a cilj dodjele bespovratnih sredstava je osnaživanje organizacija civilnog društva u provedbi programa i projekata u području zdravstvene i socijalne zaštite, brige o djeci i mladima te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva na području Međimurske županije.

Putem ovog natječaja doprinosi se zadovoljenju javnih potreba u navedenim područjima i realizaciji ciljeva definiranih u županijskim strateškim i planskim dokumentima.

Udruge mogu prijaviti programe i projekte u sljedećim prioritetnim područjima: (1) branitelji, (2) umirovljenici, (3) zdravstvena i socijalna zaštita i (4) briga o djeci i mladima, ljudska prava, demokratizacija i ostala područja od interesa za razvoj civilnog društva.

Za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u 2022. godini u Proračunu Međimurske županije osigurano je 1.115.000,00 kuna, a očekivani broj odobrenih financijskih potpora je 51.

Najmanji iznos traženih sredstava je 5.000,00 kn, a najveći iznos po prijavljenom programi ili projektu iznosi 100.000,00 kn.

Rok za prijavu je 1. travanj 2022., a natječajna dokumentacija nalazi se na službenim stranicama Međimurske županije. Za udruge će biti održana informativna radionica, a potencijalni prijavitelji će o tome biti pravovremeno obaviješteni.

Javni natječaj za su/financiranje programa i projekata udruga Međimurske županije u području zdravstvene i socijalne zaštite, brige o djeci i mladima te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva u 2022. godini

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content