Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Rekonstrukcijom Osnovne škole Goričan stvaraju se uvjeti za jednosmjensku nastavu

Datum objave: 4. veljače 2022.

U prostorijama Općine Goričan, u petak, 4. veljače 2022. godine, potpisan je Sporazum o nastavku ulaganja u obnovu i dogradnju Osnovne škole Goričan i sportske školske dvorane.

Nakon izgradnje sportske dvorane, kompletne energetske obnove školske zgrade i obnove krovišta zgrade, trenutno se izvode radovi na obnovi i preseljenju školske kuhinje i blagovaonice, čime će se dobiti novi prostori koje će se prenamijeniti u dodatne učionice, te će se steći uvjeti za jednosmjensku nastavu. Radove su danas obišli župan Međimurske županije Matija Posavec, načelnik Općine Goričan Emanuel Sinković i ravnatelj Osnovne škole Zlatko Varošanec, izrazivši zadovoljstvo što dinamika radova ide svojim tijekom.

Na radnom sastanku u prostorijama Općine, načelnik Sinković je župana informirao o aktualnim projektima koje se provode na području Općine, prekograničnoj suradnji, aktivnosti Udruga te planovima za ovu godinu. Potpisan je i zajednički Sporazum o nastavku suradnje na financiranju školske sportske dvorane, a načelnik Emanuel Sinković izrazio je potrebu rekonstrukcije dijela ceste koja iz mjesta Goričan vodi prema autocesti, o čemu će se organizirati radni sastanak s ravnateljicom Županijske uprave za ceste, dok je jedna od tema bila i proširenje gospodarske zone.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content