Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

U Međimurje stigle 4 nove turističke nagrade „Simply the best“, Direktor Turističke zajednice Međimurske županije: "Međimurje daje više kada postoji odlična suradnja svih turističkih aktera"

Datum objave: 27. studenoga 2021.

U okviru 22. izdanja jednog od najznačajnijih hrvatskih turističkih susreta koji okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara, Turističke burze PUT, održana je svečanost dodijele tradicionalnih godišnjih nagrada „Simply The Best“. Nagrada je to koju zajednički dodjeljuju Udruga Hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički časopis Way to Croatia, a u Međimurje su stigla čak četiri priznanja.
Turistička zajednica Međimurske županije dobitnik je dviju nagrada, i to za inventivnost i kvalitetu kampanje „Međimurje daje više“ koja je značajno utjecala na povećanje turističkog prometa u vrijeme pandemije COVID-19 te za projekt Međimurska palača turizma – Ekomuzej Međimurje malo, koji je nagrađen za izvrsnost, kvalitetu i cjelovitost oblikovanja posebnih sadržaja čime je značajno obogaćena turistička ponuda Međimurja.
Nagrada je stigla i u ruke tvrtke Rudi express iz Čakovca za dugogodišnju kontinuiranu kvalitetu usluge i suradnju s lokalnom zajednicom na kreativnom oblikovanju turističke ponude, a posebno realizacije projekta „Hop-on Hop – off Međimurje Bus u pokretu“.
Ugodno smo iznenađeni i ponosni što je ovo veliko priznanje stiglo u našu malu tvrtku, posebice što je stiglo u izazovnim vremenima u kojima je turistički sektor izravno pogođen. Projekt „Hop-on Hop-off Međimurje Bus u pokretu“ nastao je zahvaljujući dobroj suradnji s Međimurskom županijom kao i inicijatorom projekta i Turističkom zajednicom Međimurske županije s kojima odlično surađujemo i koji su stvorili preduvjete za realizaciju. Veseli nas što se sve više turističkih aktera na području naše županije želi uključiti u ovu priču i želja nam je projektom obuhvatiti cijelo Međimurje.", poručio je direktor tvrtke Rudi Express Damir Varga.
Čestitke na važnim priznanjima uputili su zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam Međimurske županije Darko Radanović koji je istaknuo da je zajedničkom suradnjom pronađena dobra strategija zahvaljujući kojoj je turizam u Međimurju zadržao kvalitetu i privukao velik broj gostiju i za vrijeme pandemije.
"Još jednom se potvrđuje da sinergija svih dionika u razvoju turizma daje rezultate i u teškim trenucima te smo zahvaljujući našim partnerima iz privatnog i javnog sektora ponovno prepoznati i nagrađeni. Ne samo da smo zajedno jači, već zaista Međimurje daje više kada postoji odlična suradnja, razumijevanje i podrška.", kazao je direktor Turističke zajednice Međimurske županije Rudi Grula.
Četvrto priznanje zasluženo je stiglo upravo u ruke Rudija Grule, direktora Turističke zajednice Međimurske županije za dugogodišnji rad u sustavu turističkih zajednica, iskazanu kreativnost i ostvarenu suradnju s lokalnom zajednicom na razvoju novih turističkih sadržaja. Grula je 2014. godine proglašen djelatnikom godine u sustavu turističkih zajednica u akciji Hrvatske turističke zajednice - Čovjek ključ uspjeha, a ovo posljednje priznanje još jedan je dokaz njegove stručnosti, požrtvovnosti i ljubavi prema Međimurju koju svakodnevno ulaže u svoj rad.
"Simply the best" tradicionalna je godišnja nagrada za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu utemeljena 2009. godine. Nagrade za 2021. godinu dodijeljene su u sklopu 22. burze PUT održane u Crikvenici i Selcu od 23. do 25. 11. 2021., a primilo ih je 38 osoba, tvrtka i institucija.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content