Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za četvrtak, 14. listopada 2021.

Datum objave: 14. listopada 2021.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 175 uzoraka, od čega je evidentirano 26 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 14,85% pozitivnih od broja testiranih.
U protekla 24 sata oporavljene su 32 osobe. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 190. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 71 159 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.
U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 26 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirana je 1 osoba, otpuštene su 2 osobe, nema pacijenata na invazivnoj respiraciji i nema preminulih osoba.
Svi građani koji se žele cijepiti mogu to učiniti bez prethodne najave svaki radni dan od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 13 do 18 sati u trijažnoj garaži Županijske bolnice Čakovec. U subotu, 16. listopada 2021. godine od 9 do 12 sati u trijažnoj garaži Županijske bolnice Čakovec bez prethodne najave mogu se cijepiti osobe koje rade u inozemstvu i nisu u mogućnosti cijepiti se tijekom tjedna. Cijepljenje osoba koje rade u inozemstvu provodit će se narednih mjeseci svaku treću subotu u mjesecu, a dostupne će biti sve vrste cjepiva.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content