Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za petak, 24. rujna 2021.

Datum objave: 24. rujna 2021.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 167 uzoraka, od čega je evidentirano 26 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 15,57% pozitivnih od broja testiranih. Iz drugih županija prijavljena su 3 pozitivna slučaja kod osoba s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.
U protekla 24 sata oporavilo se 10 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 143. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 68 303 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.
U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je ukupno 14 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirane su 3 osobe, otpuštene su 3 osobe. Nema pacijenata na invazivnoj respiraciji i nema preminulih osoba.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content