Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za nedjelju, 5. rujna 2021.

Datum objave: 5. rujna 2021.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 88 uzoraka, od čega su evidentirana 2 pozitivna nalaza na SARS-CoV-2, što je 2,2 % od broja testiranih.
U protekla 24 sata oporavile  su se 4 osobe. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 43. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 66 273 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.
U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 5 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih pacijenata, nema pacijenata na respiraciji te nema preminulih osoba.
Na današnji dan 7-dnevna incidencija u Međimurskoj županiji na testiranja PCR metodom iznosi 29 pozitivnih na 100 000 stanovnika, a 14-dnevna incidencija 66. U proteklih sedam dana PCR-om je testirano 465 osoba te je udio pozitivnih u broju testiranja 6,88%. Epidemiološke brojke u ovome tjednu bilježe pad u odnosu na prethodni tjedan.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content