Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za četvrtak, 2. rujna 2021.

Datum objave: 2. rujna 2021.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 72 uzorka, od čega je evidentirano 6 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 8,3 % pozitivnih od broja testiranih.
U protekla 24 sata oporavilo se 5 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 49. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 66 063 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.
U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 5 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitaliziran je 1 pacijent, a nema otpuštenih pacijenata. Nema pacijenata na respiraciji te nema preminulih osoba.
Svi građani koji se žele cijepiti mogu to učiniti bez prethodne najave svaki radni dan od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 13 do 18 sati u trijažnoj garaži Županijske bolnice Čakovec.
 Od 1. rujna 2021. godine moguće je testiranje brzim antigenskim testom radnim danom od ponedjeljka do petka, u vremenu od 12,00 do 14,30 sati te subotom i nedjeljom od 8,30 do 12 sati. Testiranje se obavlja u covid ambulantama na parkiralištu Svetojelenske ceste, gdje se i do sada obavljalo testiranje te nije potrebna prethodna najava. Cijena testa je 100,00 kn.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content