Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za nedjelju, 29. kolovoza 2021.

Datum objave: 29. kolovoza 2021.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata PCR metodom obrađeno je 95 uzoraka, od čega je evidentirano 6 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji.  U subotu je brzim antigenskim testovima testirano 309 osoba od čega su evidentirana 3 pozitivna nalaza. Sveukupno je na 404 testirane osobe evidentirano 9 pozitivnih nalaza što je 2,22% od broja testiranih .
U protekla 24 sata oporavilo se 10 osoba. Ukupan broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 51. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 65 804 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.
U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 3 pacijenta pozitivna na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema novih hospitaliziranih pacijenata, nema pacijenata na respiraciji te nema preminulih osoba.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content