Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Počeo rukometni turnir „Pozoj“ koji je u Međimurju okupio čak 118 ekipa

Datum objave: 27. kolovoza 2021.

U Međimurju je danas počeo rukometni turnir „Pozoj“ u organizaciji Društva športske rekreacije „Sportska subota“.
Na turniru će tijekom tri dana nastupiti čak 116 ekipa iz cijele Hrvatske i 2 ekipe iz Slovenije. Rukometni turnir „Pozoj handball cup“ namijenjen je dječacima i djevojčicama od 10 do 17 godina, a okupio je gotovo 2000 mladih rukometašica i rukometaša. Tijekom prvog dana turnira odvija se grupna faza natjecanja, u subotu će se igrati play off utakmice, dok će se finalne utakmice održati u nedjelju, 29. kolovoza u dvorani Graditeljske škole Čakovec.
Turnir se odvija uoči 2022. godine u kojoj će Međimurska županija nositi titulu Europske regije sporta, a organizatori ističu da su iznimno zadovoljni odazivom. S obzirom da u pratnji mladih sportaša dolaze i njihovi treneri i roditelji, svi smještajni kapaciteti na području Međimurja su popunjeni, što potvrđuje činjenicu da turnir ima tendenciju prerasti u tradicionalnu sportsku manifestaciju u Međimurju te postati dodatan turistički sadržaj koji će upotpuniti postojeću turističko-sportsku ponudu Međimurja i još snažnije nas profilirati kao destinaciju sportskog turizma.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content