Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Sportska dvorana Graditeljske škole Čakovec dobila novi sjaj

Datum objave: 13. kolovoza 2021.

Završeni su radovi na obnovi dvorane Graditeljske škole Čakovec koji su obuhvatili  sanaciju postojećih oštećenja na vanjskom dijelu. Sanirano je stubište sjeverne strane školske dvorane, pročelja i nosači dvorane, nakon čega je premazana fasadnom bojom. Obnovljenom fasadom vraćen je vanjski sjaj jednog od najvećih sportskih objekata u Međimurju, kojeg pored učenika srednjih škola, koriste i mnoge sportske udruge i klubovi te je i mjesto brojnih sportskih natjecanja.
Međimurska županija, kao osnivač Graditeljske škole Čakovec, financijski se uključila u obnovu i u svom je proračunu predvidjela sredstva za uređenje fasade, a radove su obišli ravnatelj Graditeljske škole Damir Srnec sa županom Međimurske županije Matijom Posavcem te direktor poduzeća Međimurje investicije i nekretnine Ivan Vinković.
U posljednjih nekoliko godina tako je samo u krugu Graditeljske škole obnovljen Učenički dom, školske radionice Tehničke i Graditeljske škole, školska zgrada Graditeljske škole te sada i sportska dvorana.
U planu je i obnova istočne i južne strane sportske dvorane te vanjsko sportsko igralište.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content