Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Započeli radovi na obnovi dvorane Graditeljske škole Čakovec

Datum objave: 29. lipnja 2021.

Ljetni praznici u međimurskim školama prilika su za obnovu školskih prostora, a već prvog dana praznika krenuli su radovi na uređenju fasade sportske školske dvorane Graditeljske škole Čakovec.
Graditeljska škola Čakovec prošle je godine energetski obnovila svoju školsku zgradu, a prije toga i Učenički dom. Tijekom ljetnih mjeseci obnovit će se vanjski izgled jednog od najvećih sportskih objekata u Međimurju, kojeg pored učenika srednjih škola, koriste i mnoge sportske udruge i klubovi te je i mjesto brojnih sportskih natjecanja. Iz tog razloga, Međimurska županija kao osnivač Graditeljske škole Čakovec, financijski se uključila u obnovu te je u svom proračunu predvidjela sredstva za uređenje fasade. Početak radova obišli su župan Međimurske županije Matija Posavec, ravnatelj Graditeljske škole Čakovec Damir Srnec, direktor MIN – Međimurje, investicije, nekretnine Ivan Vinković i pročelnica UO za poslove župana MŽ Anita Strniščak. U planu je i obnova vanjskih sportskih terena za koje će se izraditi idejni projekt i čekati natječaji za financiranje iz EU fondova.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content