Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za ponedjeljak, 14. lipnja 2021.

Datum objave: 14. lipnja 2021.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata nije bilo obrađenih ni pozitivnih uzoraka PCR testiranjem. Obavljenim testiranjima brzim antigenskim testovima evidentiran je 1 pozitivan nalaz, a iz drugih županija prijavljen je 1 pozitivan slučaj kod osobe s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.
U protekla 24 sata oporavilo se 14 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 78. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 60 871 uzorak, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.
U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 19 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitaliziran je 1 pacijent, otpušten je 1 pacijent, dok su 2 pacijenta na invazivnoj respiraciji. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.
Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije obavještava, ukoliko stanovnici Međimurske županije imaju problema s izdavanjem covid putovnica, da se mogu javiti na e-mail: covid.putovnice@dzck.hr. Potrebno je poslati ime, prezime, MBO (matični broj osiguranika) te fotografiju ili sken potvrde o cijepljenju (radi podatka o seriji cjepiva koje ste primili). Napominju da izdavanje Covid putovnica ovim putem nije moguće za inozemne osiguranike, koji imaju EKZO.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content