Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Podrška Zrinskicama pred utakmicu polufinala Hrvatskog rukometnog kupa koja ih čeka u subotu

Datum objave: 13. svibnja 2021.

Pred rukometašicama ŽRK „Zrinski“ Čakovec jedna je od najvažnijih utakmica ove sezone. U subotu će odigrati polufinale Hrvatskog rukometnog kupa, no Zrinskice su već samim ulaskom u polufinale ostvarile povijesni uspjeh. Čestitke i puno sreće u izazovima koji su pred njima u idućih nekoliko tjedana poželjeli su im župan Međimurske županije Matija Posavec, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač i zamjenik gradonačelnika Zoran Vidović koji su igračice posjetili prije početka njihove utakmice protiv Ženskog rukometnog kluba „Umag“ u 1. HRL.
Ženski rukometni klub "Zrinski" Čakovec prvi puta u povijesti se kvalificirao u polufinale kupa koji će se odigrati kao final four turnir u kojem igraju još i Podravka Vegeta, Lokomotiva Zagreb i Bjelovar. Čestitke igračicama, sportskoj direktorici Ljubici Vrbančić, treneru Goranu Mrđenu i Upravi Kluba te im želimo puno sportske sreće do kraja sezone.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content