Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

U Međimurju rast broja novooboljelih osoba, srećom bez preminulih osoba

Datum objave: 21. travnja 2021.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 393 uzorka, od čega je evidentirano 165 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus, što je 41,9 % pozitivnih od broja testiranih. U protekla 24 sata oporavilo se 87 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 626.
Brzim Ag testovima evidentiran je jedan pozitivan slučaj, iz drugih županija javljeno je o 2 pozitivna slučaja. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 51 429 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.
U Županijskoj bolnici Čakovec je pojačan priljev pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus te je hospitalizirano 74 pacijenata, od čega u protekla 24 sata 12 pacijenata, a otpuštena su 2 pacijenta, dok su 3 pacijenta na invazivnoj respiraciji. Srećom, u protekla 24 sata nema preminulih osoba.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content