Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Sveti Martin na Muri prva destinacija u Hrvatskoj u kojoj svi turističko-ugostiteljski objekti primjenjuju zdravstvene i sigurnosne protokole za pridržavanje epidemioloških mjera

Datum objave: 7. travnja 2021.

Sveti Martin na Muri prva je destinacija u Hrvatskoj u kojoj svi turistički objekti primjenjuju zdravstvene i sigurnosne protokole za sprečavanje širenja virusa COVID-19 u sklopu “Safe stay in Croatia” certifikata.
To znači da su svi sudionici u turizmu na razini destinacije zadovoljili uvjete za navedeni certifikat. „Propisanim protokolima obuhvaćeni su svi smještajni objekti u kojima se obavlja ugostiteljska djelatnost ili pružaju turističke usluge i sve ugostiteljski objekti na području destinacije Sveti Martin na Muri. Kompaktnost, sinergija i suradnja lokalne zajednice još jednom su se pokazale kao ključne u ostvarivanju rezultata.“, istaknuo je David Novinščak, direktor TZO Sveti Martin na Muri.
Oznaka „Safe stay in Croatia“ gostima omogućava lakše prepoznavanje destinacije, objekata, pružatelja smještaja, prijevoza, turističkih atrakcija i slično koji su usvojili nacionalne i svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite.  Također, vidljivo istaknuta oznaka „Stay safe in Croatia“ pruža informaciju svim posjetiteljima da turistički objekti djeluju prema aktualnim preporukama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
Propisanim protokolima obuhvaćeni su svi smještajni objekti u kojima se obavlja ugostiteljska djelatnost ili pružaju turističke usluge i sve ugostiteljski objekti na području destinacije Sveti Martin na Muri. Tijekom priprema za ovu turističku godinu, u kojoj nas nažalost i dalje prati pandemija, potrebno je upravo sigurnost i zdravlje naših sugrađana i gostiju staviti na prvo mjesto.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content