Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Čestitka župana Međimurske županije Matije Posavca u povodu blagdana Uskrsa

Datum objave: 4. travnja 2021.

Poštovane i drage Međimurke, poštovani i dragi Međimurci,
pred nama je blagdan Uskrsa koji ćemo i ove godine provesti u drugačijim okolnostima od onih na koje smo navikli, no najveći kršćanski blagdan prilika je da se prisjetimo pravog značenja uskrsnuća i vrijednosti kojima trebamo težiti svakog dana.
Kristovo uskrsnuće predstavlja istinsku nadu, nadu koja ne očajava. Ta snaga Uskrsa potrebnija nam je više nego ikada, posebice u ovo vrijeme u koje smo suočeni s velikim izazovima. Neka nam ovi blagdani donesu svjetlost i nadu u naše živote, a siguran sam da ćemo mi, Međimurci, i dalje zajedništvom, dobrotom i razumijevanjem razvijati naše društvo da bude što pravednije, da bude onakvo kakvo je Krist svojom žrtvom želio da gradimo.
Svim kršćanskim vjernicama i vjernicima, u ime Međimurske županije i svoje osobno, želim sretan i blagoslovljen Uskrs i uskrsne blagdane, da ih provedete u miru, radosti i zdravlju, u krugu svojih najbližih, pritom pazeći jedni na druge.

Sretan Vam i blagoslovljen Uskrs!

 

 Župan            
Matija Posavec     

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content