Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dodjela državnih jamstava poduzetnicima iz sektora turizma i sporta

Datum objave: 9. ožujka 2021.

Na službenim stranicama Ministarstva turizma i sporta objavljen je Poziv za dodjelu državnih jamstava poduzetnicima iz sektora turizma i sporta u sklopu mjera gospodarskog oporavka Vlade Republike Hrvatske.
Provedbena tijela programa dodjele su Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) za velike poduzetnike i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) za mikro, male i srednje poduzetnike, koji će odobravati jamstva za nove kredite za likvidnost koja će pokrivati do 100 % glavnice kredita.
Ukupan iznos predviđenih sredstava po navedenom programu iznosi 1.500.000.000 kuna, a potpora će se provoditi u obliku jamstava za nove zajmove iz odjeljka „3.1. Ograničeni iznosi potpore“ i to u maksimalnom planiranom iznosu od 1.000.000.000 kuna i iz odjeljka „3.2. Potpora u obliku jamstava za zajmove“ i to u maksimalnom planiranom iznosu od 500.000.000 kuna.
Više informacija možete vidjeti OVDJE

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content