Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Sufinanciranje projekata strukovnih udruga u turizmu i ugostiteljstvu u 2021.

Datum objave: 16. veljače 2021.

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je Javni natječaj za sufinanciranje projekata strukovnih udruga u turizmu i/ili ugostiteljstvu u 2021. godini. Na natječaj se mogu javiti udruge koje statutom imaju utvrđeno djelovanje na području turizma i/ili ugostiteljstva najmanje godinu dana zaključno s danom objave Natječaja, a koje su uskladile statut sa Zakonom o udrugama ili su podjele zahtjev za usklađenjem pri nadležnom uredu.
Predmet javnog natječaja je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva za sufinanciranje projekata u 2021. godini, usmjerenih na jačanje konkurentnosti ljudskih potencijala u turizmu i ugostiteljstvu te podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma.
Minimalan iznos zatraženih sredstava po projektu je 40.000,00 kn, a maksimalan iznos 200.000,00 kn za programe stručnog usavršavanja i osposobljavanja (seminari, radionice, kongresi za djelatnike i članove udruga te radionice za opću javnost na teme sukladno ciljevima Javnog natječaja.
Javni natječaj otvoren je do 15. ožujka 2021. godine, a više informacija možete vidjeti OVDJE.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content