Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Objavljen poziv za dodjelu jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2020./2021.

Datum objave: 15. veljače 2021.

Dobre vijesti za više od 2000 međimurskih studenata. Međimurska županija objavila je javni poziv za dodjelu jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2020./2021.
Prema odluci župana Međimurske županije Matije Posavca, pravo na dobivanje potpore od 600 kuna imaju svi studenti s prebivalištem na području Međimurske županije koji su u statusu redovnog studenta akademske godine 2020./2021. upisani na bilo koju javnu visokoškolsku ustanovu u Republici Hrvatskoj, Europskoj uniji ili u inozemstvu te pod istim uvjetima i onima koji su upisani na privatne visokoškolske ustanove s pravom javnosti. U županijskom proračunu za potpore studentima predviđeno je 1,3 milijuna kuna.
Javni poziv otvoren do 15. ožujka 2021. godine
Postupak prijave moguće je pokrenuti isključivo na službenim mrežnim stranicama Međimurske županije www.medjimurska-zupanija.hr klikom na link https://jednokratne-potpore.epa.hr, a dovršiti ga slijedom uputa na istoj stranici.
Pravo na isplatu potpore studenti ostvaruju prijavom na javni poziv uz dostavu sljedeće dokumentacije: ispisane i vlastoručno potpisane prijave primljene elektroničkom poštom, originala potvrde visokoškolske ustanove o upisu u akademsku godinu 2020./2021. u statusu redovnog studenta ili odgovarajućeg elektroničkog zapisa iz sustava e-Građani, preslike osobne iskaznice važeće 11. veljače 2021. ili elektroničkog zapisa o prebivalištu iz sustava e-Građani.
Dokumentacija vezana uz prijavu šalje se isključivo poštom na adresu: Međimurska županija, Upravni odjel za obrazovanje i kulturu, Ruđera Boškovića 2, Čakovec, s naznakom „Prijava za dodjelu jednokratne potpore studentima“, a prima od 15. veljače 2021. do 15. ožujka 2021. godine

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content