Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Novogodišnja čestitka župana Međimurske županije Matije Posavca: Zdravlja, radosti i mira svakom međimurskom domu!

Datum objave: 1. siječnja 2021.

Župan Međimurske županije uputio je čestitku povodom Nove 2021. godine:
Poštovani stanovnici Međimurske županije, drage Međimurke i Međimurci,
U novoj godini vam prije svega želim dobro zdravlje, radost i mir. Želim da u nadolazeću godinu uđemo u duhu zajedništva, solidarnosti i optimizma, u duhu onih vrijednosti koje su nas spajale i očuvale proteklih mjeseci, pokretale i nosile kada je bilo potrebno. Iza nas je izazovna godina za koju vjerujem da je mnogima od vas, baš kao i nama, bila teška, koja je promijenila našu svakodnevicu, no i osvijestila nas o onome što je u životu doista bitno.
Pozivam vas da 2021. godinu očekujete čuvajući lijepe uspomene s nadom u bolju budućnost. Siguran sam da mi, Međimurci, zajedničkim snagama možemo prebroditi svaki izazov, sljedeći primjer naših brojnih pojedinaca u obrazovanju, sportu, gospodarstvu, koji skromno, ali borbeno i jedinstveno, koristeći pruženu priliku, pokazuju svoju snagu i talent. Još jedan je to dokaz kvalitete naše Županije, koju karakterizirate vi, samozatajni, vrijedni ljudi, vaše ideje i trud, kojima svakodnevno činite našu zajednicu boljom.
Svima vama, svim Međimurkama i Međimurcima, svim stanovnicima naše Županije, od srca želim da 2021. godina ispuni vaše želje i nade te unese zdravlja i mira u svaki međimurski dom.

ŽUPAN            
Matija Posavec      

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content