Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Javni poziv – zakup prostora Metalska jezgra

Datum objave: 15. prosinca 2020.
Uvjeti i kriteriji za zakup poslovnog prostora i sve ostale odredbe povezane sa zakupom poslovnog prostora definirani su Pravilnikom o zakupu poslovnog prostora.
Zainteresirani za zakup poslovnog prostora javljaju se na javni poziv u nastavku.
Poslovni prostor koji je predmet ovog javnog poziva i koji se daje u zakup nalazi se u novo obnovljenoj zgradi Metalske jezgre Čakovec te uključuje uredski prostor, radionice i zajedničke prostorije. Ukupna površina prostora koji se iznajmljuje iznosi 455,4 m2.
Kandidati koji se javljaju na javni poziv trebaju dostaviti obrazac prijave u kojem navode osnovne informacije o kandidatu, kratki opis djelatnosti i površinu koju bi željeli zakupiti. Kriteriji prihvatljivosti definirani su u Pravilniku o zakupu poslovnog prostora.
Dodatne informacije možete dobiti i slanjem upita na adresu elektroničke pošte ravnatelj@metalskajezgra.hr ili pozivom na broj 040/499-415.
Prijave se primaju u elektroničkom obliku (skenirano u PDF formatu), na propisanom obrascu, na navedenu adresu elektroničke pošte.
homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content