Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

B LIGHT - otvoren četvrti poziv za dostavu projektnih prijedloga

Datum objave: 17. studenoga 2020.

U sklopu projekta B Light Scheme financiranog iz Interreg V-A Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020., 16. studenog 2020. godine otvoren je četvrti poziv za dostavu projektnih prijedloga Light Project Proposal za suradnju malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska-Hrvatska.
U okviru četvrtog poziva poduzetnicima je na raspolaganju ukupno 2.657.227,01 eura, a poziv je otvoren do 15. siječnja 2021. godine. Maksimalni iznos bespovratnih sredstava po pojedinom projektnom partneru iznosi 120.000 eura, a maksimalni intenzitet potpore iznosi do 75 % prihvatljivih troškova.
Za razliku od prethodna tri poziva, ovaj poziv će se odvijati putem jednog selekcijskog koraka što omogućava jednostavniju prijavu i bržu evaluaciju pristiglih prijava. 
Projektni prijedlozi koji se prijavljuju se moraju odnositi na suradnju s mađarskim poduzećima u razvoju novog proizvoda, procesa i/ili usluge i širenje na nova tržišta.
Detaljan opis poziva, uključujući prihvatljiva područja, uvjete i pravila za prijavu te informacije o selekcijskom procesu, nalaze se u Uputama za prijavitelje (Guidelines for Applicants).
Obrazac za prijavu Light Project Proposal i svi ostali dokumenti mogu se preuzeti na službenoj stranici projekta “B Light”.
Promotivni video Četvrtog Poziv za dostavu projektnih prijedloga (Light Project Proposal) pogledajte ovdje.
Ukoliko imate pitanja možete li se prijaviti, imate li odgovarajućeg partnera i mogu li se Vaše aktivnosti financirati u okviru ovog poziva, kontaktirajte Javnu ustanovu za razvoj Međimurske županije REDEA na broj telefona 040/600-074 ili na mail sanja.pintaric@redea.hr.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content