Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Glasaj za najbolji EU projekt u Hrvatskoj 2020.

Datum objave: 22. rujna 2020.

Hrvatska zajednica županija u suradnji s Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj, Jutarnjim listom i portalom zupan.hr provodi Izbor za najuspješnije EU projekte u Republici Hrvatskoj s ciljem povećanja razine osviještenosti građana o dosadašnjem uspješnom korištenju sredstava EU i predstavljanja brojnih uspješnih lokalnih EU projekata.
Trenutno je u provedbi drugi krug izbora koji traje do 1. listopada, a žiri bira pobjednike u četiri kategorije: Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici, Doprinos prekograničnoj suradnji, Doprinos znanosti i inovacijama te Doprinos poduzetništvu.
 
Podržite svojim glasom projekt Međimurske županije - Uspostava kratkih opskrbnih lanaca i konkurentnog poljoprivrednog sektora u prekograničnom području kroz institucionalnu suradnju (AgriShort) koji se natječe u kategoriji Doprinos prekograničnoj suradnji
 
Svi projekti koji su ušli u drugi krug predstavljeni su javnosti kroz web platformu Jutarnjeg lista: https://novac.jutarnji.hr/euprojekt2020/glasaj-za-najbolji-eu-projekt-u-hrvatskoj-2020/10480777/ i omogućeno je online glasovanje.
Pobjedniku će se dodijeliti posebna nagrada u kategoriji Najuspješniji EU projekt prema izboru javnosti.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content