Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Posebna regulacija prometa na pruzi Čakovec-Kotoriba

Datum objave: 14. rujna 2020.

Zbog radova na održavanju pruga Čakovec – Kotoriba – državna granica bit će zatvorena za promet između kolodvora Čakovec i Mala Subotica od 16. do 18. rujna, od 23. do 25. rujna te od 30. rujna do 2. listopada od 7.10 do 13.15 sati. U tome razdoblju putnike će na relacijama Čakovec – Kotoriba i obratno te Čakovec – Mala Subotica i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.
Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa možete pronaći ovdje.
Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.


Zbog radova na održavanju pruga Čakovec – Kotoriba – državna granica bit će zatvorena za promet između kolodvora Čakovec i Mala Subotica od 12. rujna u 5.05 sati do 14. rujna u 4.00 sata, od 19. rujna u 5.05 sati do 21. rujna u 4.00 sata te od 26. rujna u 5.05 sati do 28. rujna u 4.00 sata. U tim razdobljima putnike će na relaciji Čakovec – Kotoriba i obratno te Kotoriba – Varaždin umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.
Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa možete pronaći ovdje.
Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content