Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

ODLUKA NACIONALNOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE REPUBLIKE HRVATSKE

Datum objave: 28. kolovoza 2020.

Nacionalni stožer civilne zaštite 28. kolovoza 2020. donio je Odluku kojom se reguliraju održavanja manifestacija u Međimurskoj županiji.
Prema odluci, Nacionalni stožer je odluku o organizaciji svih događanja prepustio Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije koji će propisati epidemiološke mjere sukladno kojima će biti moguće organizirati i održati planirane događaje u vremenu od 28. kolovoza do 15. rujna 2020. godine.
U odluci Nacionalnog stožera stoji kako se priredbe, festivali i druge manifestacije na području Međimurske županije mogu održavati samo uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i posebnih preporuka i uputa koje propiše Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije.
Stožer civilne zaštite Međimurske županije i dalje će svakodnevno pratiti epidemiološku situaciju u našoj županiji i poštivati preporuke liječničke struke kako bi nastojali zadržati povoljno stanje.
Odluka se primjenjuje od 29. kolovoza do 15. rujna 2020. godine.
Odluka Stožera civilne zaštite RH - https://bit.ly/2D5qpKi

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content