Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

JAVNI POZIV za iskaz interesa osnivača školskih ustanova i dobavljača za sudjelovanje u novoj školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda 2020./2021.

Datum objave: 27. kolovoza 2020.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila  je Javni pozivi za iskaz interesa osnivača školskih ustanova i dobavljača za sudjelovanje u novoj školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda 2020./2021.
            Školska shema u školskoj godini 2020./2021. provodi se na području čitave Republike Hrvatske od l. kolovoza 2020. do 31. srpnja 2021. godine sukladno Pravilniku o Školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda (Narodne novine broj 98/19) i Uputi o
            U okviru Školske sheme voće, povrće, mlijeko i mliječni proizvodi ponudit će se učenicima kao zaseban obrok neovisno od obroka u okviru školske prehrane, kontinuirano u nastavne dane tijekom školske godine.
            Voće i povrće ponudit će se učenicima u osnovnim i srednjim školama, a mlijeko i mliječni proizvodi učenicima od 1. do 4. razreda osnovnih škola.
            Javni poziv za iskaz interesa osnivača školskih ustanova za sudjelovanje u Školskoj shemi, koji ostaje otvoren od dana objavljivanja na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja do 25. rujna 2020. godine
            Javni poziv za iskaz interesa dobavljača za sudjelovanje u Školskoj shemi koji ostaje otvoren tijekom cijele školske godine 2020./2021. od dana objavljivanja na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja.
            Obzirom da se iznos prava na potporu izračunava na osnovi broja učenika evidentiranih u e-Matici na dan 30. rujna 2020. godine, APPRRR podsjeća osnovne i srednje škole koje će sudjelovati u provedbi Školske sheme 2020./2021. da do navedenog datuma ažuriraju podatke o broju učenika u e-Matici.
 
            Detaljne informacije možete pronaći ovdje

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content