Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Priopćenje Stožera civilne zaštite Međimurske županije 7.kolovoza 2020. - Međimurje korona free županija

Datum objave: 7. kolovoza 2020.

Na području Međimurske županije nema novih slučajeva, a niti oboljelih od COVID-19 virusa. Svi jučer uzeti nalazi u ZZJZ Međimurske županije su negativni. Danas je uzeto 39, a do sada ukupno 2278 uzorka.
Od početka epidemije ukupno je zabilježeno 8 slučajeva oboljenja i 4 slučaja administrativno, zbog mjesta prebivališta pribrojena Međimurskoj županiji te je Međimurje i dalje županija s najmanjom incidencijom korona virusa na 100 000 stanovnika u Republici Hrvatskoj.

Stožer poziva građane da se i dalje odgovorno ponašaju, održavaju propisanu fizičku distancu na otvorenom i u zatvorenom prostoru, primjenjuju higijenske standarde i dezinfekciju te koriste zaštitne maske sukladno Odluci o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice s ciljem smanjenja širenja zaraze koronavirusa te i nadalje odgovornim ponašanjem štite vlastito i zdravlje svojih sugrađana.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content