Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

JAČANJE KAPACITETA ORGANIZACIJA CIVILNOGA DRUŠTVA ZA POPULARIZACIJU STEM-A

Datum objave: 21. srpnja 2020.

Objavljen je Poziv „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a“. Pozivom se želi jačati kapacitete organizacija civilnoga društva za aktivno uključivanje djece i mladih te opće populacije u popularizaciju STEM-a.
Specifično, Poziv je usmjeren unaprjeđenju kapaciteta organizacija civilnoga društva za provedbu programa u području popularizacije STEM-a; suradnje organizacija civilnoga društva i odgojno-obrazovnih i visoko-obrazovnih institucija u području popularizacije STEM-a te povećanju broj aktivnosti s ciljem popularizacije STEM-a u općoj populaciji, s naglaskom na djeci i mladima.
Projektne prijedloge će biti moguće podnositi od 15. srpnja 2020. godine.
Prijavni obrazac A bit će vidljiv na sljedećoj poveznici od 15. srpnja 2020. na https://esif-wf.mrrfeu.hr.
Sva pitanja vezana za Poziv mogu biti poslana elektroničkom poštom na adresu esf@udruge.vlada.hr najkasnije prije isteka roka za podnošenje projektnih prijedloga, a odgovori na zaprimljena pitanja objavljuju se na internetskoj stranici ESI fondova.
Molimo da prilikom slanja pitanja naznačite da se radi o Pozivu “Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a”.
Upute za prijavitelje i ostalu dokumentaciju možete pronaći OVDJE.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content