Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

REGISTAR SPORTSKIH DJELATNOSTI

Datum objave: 9. srpnja 2020.

Na temelju Zakona o sportu („Narodne novine“ broj 71/06, 150/08, 124/10, 124/11, 86/12, 94/13, 85/15, 19/16, 98/19 i 47/20) i Pravilnika o registru športskih djelatnosti („Narodne novine“ broj: 112/06) fizičke osobe i pravne osobe koje obavljaju sportske djelatnosti upisuju se u Registar sportskih djelatnosti.
Registar sportskih djelatnosti za područje Međimurske županije vodi Upravni odjel za civilno društvo, ljudska prava i sport, Odsjek za civilno društvo i sport.

POSTUPAK UPISA
Pravne osobe podnose prijavu za upis u Registar sportskih djelatnosti na Obrascu prijava za upis u roku od 30 dana od dana upisa u Registar udruga Republike Hrvatske, odnosno Sudski registar. O upisu se ne donosi akt već je upis vidljiv u Registru sportskih djelatnosti dostupnom na mrežnim stranicama.
Fizičke osobe koje samostalno obavljaju sportsku djelatnost, podnose Zahtjev za upis fizičkih osoba u Registar sportskih djelatnosti. O upisu se donosi rješenje, a isti je također vidljiv na mrežnim stranicama.
O Upisu u Registar na traženje stranke izdaje se Izvadak iz Registra sportskih djelatnosti. Zahtjev za izdavanje izvatka podnosi se na propisanom obrascu.
Svi obrasci i zahtjevi temeljem kojih se vrše upisi u Registar sportskih djelatnosti ili izdaju izvadci iz Registra dostupni su ovdje.

Registar sportskih djelatnosti - popis pravnih i fizičkih osoba

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content