Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Javna tribina o energetskoj obnovi obiteljskih kuća

Datum objave: 3. srpnja 2020.

Međimurska energetska agencija d.o.o. organizira javnu tribinu o energetskoj obnovi obiteljskih kuća u četvrtak, 9. srpnja 2020. godine s početkom u 18:00 sati.
Osim djelatnika Međimurske energetske agencije d.o.o., na tribini će sudjelovati i predstavnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Na javnoj tribini će se predstaviti uvjeti poziva, prihvatljivi prijavitelji, obvezna dokumentacija i ostalo propisano Javnim pozivom za energetsku obnovu obiteljskih kuća Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavljenog 25. lipnja 2020. godine.
Javna tribina će se održati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurja, na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, 40000 Čakovec.
Zbog pridržavanja epidemioloških mjera uslijed pandemije koronavirusa COVID-19, ograničen je broj osoba koje mogu sudjelovati na javnoj tribini. Stoga Vas molimo da OBAVEZNO potvrdite svoje sudjelovanje  na javnoj tribini, pozivom na broj 040/395-559 ili slanjem maila na adresu nina.jurinic@menea.hr. Osobe koje se nisu prijavile, neće moći prisustovati javnoj tribini.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content