Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Networking dizajnera mobilnih aplikacija u TICM-u

Datum objave: 10. lipnja 2020.

petak, 19. lipnja 2020. godine, s početkom u 17.00 sati, u informatičkoj učionici TICM-a održat će se 25. meetup < MeCoDe/ > grupe,  a tema susreta je Dizajn mobilne aplikacije u 90 minuta.
Sofisticirani alati za dizajn, kolaboraciju i komunikaciju dizajnera i developera u jednom, danas omogućuju brz i efektni proces dizajna s konkretnim rezultatima u vrlo kratkom vremenu. Cilj meetup-a je izraditi jednostavan ali efektni dizajn mobilne aplikacije za planiranje troškova, kreirati prototip i pripremiti dizajn za “developers hand-off” odnosno omogućiti razvojnim timovima preuzimanje datoteka te razumijevanje logike dizajna aplikacije.
U procesu dizajna, sudionici meetup-a koristiti će se Human Interface Guideline , Apple-ov vizualni jezik za izradu standardiziranog i konzistentnog dizajna te Figma, alat za kreiranje dizajna.
Voditelji meetup-a bit će Goran Levačić i Nikola Brežnjak, iskusni developeri s dugogodišnjim iskustvom u razvoju softvera i u području grafičkog, digitalnog i web dizajna iz poduzeća Teltech Systems.
Cilj Meetup grupe Me<CoDe/> Međimurje je umrežavanje programera i dizajnera kako bi formirali poslovne odnose i prepoznali poslovne mogućnosti, razmjenjivali informacije te tražili potencijalne partnere za pothvate.
Sudjelovanje na meetup-u je besplatno, a više informacija o susretu i načinu prijave možete pronaći na službenoj stranici Međimurje code&design grupa, Me<CoDe/>.
 
Polaznici obavezno moraju sa sobom donijeti svoja prijenosna računala.
 Poslovno umrežavanje je dio projekta TICM PPI 5.0 MSP sufinanciranog u okviru javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI).
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj objave je isključiva odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content