Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Stožer civilne zaštite Međimurske županije traži da se omogući rad tržnicama u Čakovcu i Prelogu

Datum objave: 27. ožujka 2020.

Budući će danas biti donijeta odluka kojom će se iznimno dopustiti rad određenih vrsta tržnica i objekata na tržnicama, uz strogo poštivanje mjera i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, načelnik Stožera civilne zaštite Međimurske županije Josip Grivec uputio je zahtjev Nacionalnom stožeru u kojem traže da se omogući rad tržnicama u Čakovcu i Prelogu.
Dopis prenosimo u cijelosti:
Poštovani,
vezano uz današnju Uputu Stožerima civilne zaštite o obavezi osiguranja uvjeta za izniman rad određenih tržnica, molimo Vas dozvolite da na području Međimurske županije rade tržnice u Čakovcu i Prelogu za koje Stožer civilne zaštite Međimurske županije smatra da mogu udovoljiti higijenskim, sanitarnim i epidemiološkim uvjetima.
Riječ je o tržnicama poluzatvorenog tipa, no Stožer civilne zaštite Međimurske županije će za iste osigurati stalnu provedbu svih higijenskih, sanitetskih i epidemioloških uvjeta.
Podsjećamo da je na području Međimurske županije aktivno čak 4.900 OPG-ova, a poljoprivredna proizvodnja mnogim je obiteljima način preživljavanja.
S obzirom na potrebu za svježim namirnicama, te u cilju zaštite domaće proizvodnje molimo da udovoljite našoj zamolbi.
Unaprijed zahvaljujemo!

S poštovanjem,
NAČELNIK STOŽERA
Josip Grivec, zamjenik župana

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content