Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Načelnik Stožera civilne zaštite Međimurske županije obišao objekt namijenjen smještaju vozača kamiona

Datum objave: 27. ožujka 2020.

Nastavno na novu odluku Stožera civilne zaštite RH kojom je liberaliziran sustav karantenskog smještaja za vozače kamiona, načelnik Stožera civilne zaštite Međimurske županije Josip Grivec obišao je hotel Park kako bi se i sam uvjerio u uvjete smještaja namijenjenog vozačima na području  Međimurske županije.
Izrazito sam zadovoljan uvjetima i načinom na koji se postupa prema vozačima. Činjenica je da su to ljudi koji su tjednima na cesti i bez kojih bi u ovim složenim uvjetima, vjerojatno ostali bez osnovnih živežnih namirnica. Stoga, je najmanje što možemo učiniti, osigurati uvjete da se dok su u našem smještaju odmore i osjećaju da su dobro došli te da iznimno cijenimo sve to što rade za sve nas.“ – kazao je načelnik Stožera CZ MŽ Josip Grivec te posebno zahvalio djelatnicima Međimurske županije i hotela Park koji 24 sata dnevno brinu o vozačima.

Vozačima je prema odluci Nacionalnog stožera osiguran smještaj i obroci, a Međimurska županija je osigurala i  jabuke domaćih proizvođača.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content