Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

PRIJAVE na 10. izložbu bučinog ulja Hrvatske i 3. međunarodnu izložbu bučinog ulja Alpe-Jadran

Datum objave: 25. ožujka 2020.

Varaždinska, Međimurska, Krapinsko-zagorska, Zagrebačka županija i grad Zagreb organiziraju 10. izložbu bučinog ulja Hrvatske i 3. međunarodnu izložbu bučinog ulja Alpe – Jadran.
Izložba bučinog ulja poprimila je tradicionalni karakter te je svojim kontinuiranim održavanjem postala regionalno prepoznatljiva i doprinosi poboljšanju kvalitete proizvodnje bučinog ulja i povećanju konzumacije ovog gastronomskog dragulja.
Pozivamo zainteresirane proizvođače bučinog ulja s područja Međimurske županije da se prijave za sudjelovanje na 10. Izložbi bučinog ulja Hrvatske i 3. međunarodnoj izložbi bučinog ulja Alpe – Jadran.
Ispunjeni prijavni obrazac dostavlja se na adresu: Upravni odjel za poljoprivredu i ruralni razvoj, Franjevački trg 7, 42000 Varaždin ili na e-mail: tanja.banfic@vzz.hr; jasna.vresk@vzz.hr do 31. ožujka 2020. godine.
Obzirom na izvanredne okolnosti uzrokovane pandemijom korona virusa, a što posljedično dovodi u pitanje održavanje same manifestacije, naknadno ćemo objaviti informaciju o datumu održavanja ili eventualnom otkazivanju izložbe.
U slučaju održavanja manifestacije, svi prijavljeni proizvođači bučinog ulja bit će pravovremeno obaviješteni o načinu i terminu prikupljanja uzoraka za ocjenjivanje bučinog ulja.
Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u Upravni odjel za poljoprivredu i ruralni razvoj, Varaždinske županije na broj telefona: 042/390-580 i 042/390-582.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content