Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

INTEGRATOR 2020

Datum objave: 10. ožujka 2020.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Integrator”.
Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima.
Svrha Poziva je  podržati suradnju MSP-ova kako bi stvaranjem novih inovativnih proizvoda i usluga uspostavili dobavljačke odnose sa poduzećima Integratorima i postali dio njihovog lanca vrijednosti u ciljanom strateškom segmentu. Integratori su srednja i velika poduzeća koja su prisutna na više tržišta, imaju strukturiran dobavni lanac i lanac vrijednosti i svoje proizvode i usluge pružaju krajnjim korisnicima. Ovim Pozivom će se sufinancirati inovacija procesa i/ili organizacija poslovanja organizacije konzorcija MSP-ova za uspostavljanje dugoročnih dobavljačkih odnosa/lanaca vrijednosti s drugim poduzećima tzv. Integratorima. Za potrebe ovog Poziva konzorcij će se sastojati od minimalno 3 (tri) MSP-a.
Ukupan iznos bespovratnih sredstava je 100.000.000,00 kn. Najniži iznos koji može ostvariti je 2.000.000,00 kn, dok je najviši: 38.000.000,00 kn.
Početak prijave na natječaj moguć je od 30. ožujka 2020. godine u 11 sati, a krajnji rok je 29. lipnja 2020. godine.
Više informacija o Pozivu i natječajnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content