Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Međimurske županije prigodnim porukama obilježio Međunarodni dan žena

Datum objave: 7. ožujka 2020.

Međunarodni Dan žena, 08.ožujka službeno se slavi od 1975.godine i prilika je da se istaknu postignuća žena u svim segmentima. Tog dana se slave ekonomska, politička i društvena dostignuća žena. „Uobičajeno je da se za Dan žena ženama daruje cvijeće, no mi ove godine svojim sugrađankama darujemo prigodne poruke u čiju izradu su se uključila gradska i općinska Povjerenstva za ravnopravnost spolova, a uz njih Centar za odgoj i obrazovanje, OŠ Draškovec, OŠ Prelog, OŠ Sveta Marija, OŠ Vladimira Nazora Pribislavec, OŠ Nedelišće i OŠ Domašinec. Drago nam je što su se škole uključile u ovu aktivnost i što možemo ostvariti ovakav oblik suradnje, a svim našim ženama čestitam njihov Dan.“, istaknula je predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Međimurske županije Dijana Novak.
Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Međimurske županije time je obilježilo Međunarodni dan žena, a sve s ciljem ukazivanja na značaj uloge žena u razvoju lokalnih zajednica.
Svoju podršku u obilježavanju Međunarodnog dana žena, dala je i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Međimurske županije Sonja Tošić Grlač.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content