Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Osmi sastanak projektnog tima u Poznanu, Poljska

Datum objave: 23. siječnja 2020.

Osmi sastanak INNO-WISEs projektnog tima održan je 20. i 21. siječnja u poljskom Poznanu, a domaćin je bila Fondacija uzajamne pomoći Barka. Sastanak je održan kao nastavak zagrebačkog sastanka, a projektni partneri nastojali su odgovoriti na  specifična pitanja vezana uz provedbu projekta.
Prvi dio sastanka bio je posvećen tematskim i komunikacijskim pokazateljima rezultata, odnosno njihovom broju s obzirom da se projekt bliži završnoj fazi.osim potrebe za nekoliko objašnjenja, projektni partneri su se suglasili oko nekih postupaka kako bi se olakšala evaluacija aktivnosti i ostvarili planirani rezultati po projektu.
Partneri su također razgovarali o organizaciji događaja koje bi se trebale održati u sljedećih nekoliko mjeseci, a posebno o organizaciji edukacija i treninga za WISE-e jer je važno da partneri su svojim mrežama educiraju što veći broj osoba. Neki od partnera su odlučili organizirati i regionalne završne aktivnosti kako bi prezentirali rezultate projekta kao i projektnu platformu. Tako će se drugi krug treninga održati u Italiji, Poljskoj i možda u Sloveniji, kao i drugi masterclass u Beču.
Sastanak Upravnog odbora
Nakon sastanka projektnoj tima, održan je sastanak Upravnog odbora na kojem se raspravljalo o održivosti platforme i intelektualnom vlasništvom nad istom.  Dobra vijest je da su se partneri dogovorili oko održavanja platforme nakon što projekt završi. Još je ostalo da se partneri dogovore oko financijskog aspekta održavanja platforme.
Prema završetku projekta
Sastanak je bio i prilika za raspravo oko zadnjih koraka projekta. Glavna rasprava vodila se oko organizacije završnog događaja koji je planiran za lipanj u Milanu. Projektni partneri definirali su ciljane skupine i opći cilj kojim se nastoji okupiti najveći broj sudionika kojima mogu koristiti rezultati projekta. Većina partnera je zainteresirana za organizaciju lokalnih događanja. ENSIE će također organizirati događanje tijekom generalne skupštine u svibnju u Hrvatskoj.
Partneri su raspravljali i o završnim radnjama koje je potrebno izvršiti na samoj platformi.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content