Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Održana redovna izvještajna skupština KUD-a „Seljačka sloga“ Donja Dubrava

Datum objave: 19. siječnja 2020.

KUD „Seljačka sloga“ Donja Dubrava je u Domu kulture Zalan u Donjoj Dubravi održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu Društva.
Osim članova društva Skupštini su prisustvovali i zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec, načelnik Općine Donja Dubrava Marijan Varga, ravnateljica tamošnje osnovne škole Mirjana Ribić, predstavnici ostalih dobravskih udruga te kulturno-umjetničkih društava iz susjednih općina. Predsjednica dobravskog KUD-a Štefica Kovač istaknula je u svom izvještaju o radu u minuloj godini brojne aktivnosti Društva te kronološki pobrojala brojne festivale, priredbe i manifestacije na kojima su nastupili, a posebno je istaknula drugi memorijal u čast Elizabeti Toplek – Teti Lizi „Deca, moja deca“. Također, predsjednica Kovač u planu aktivnosti za 2020., osim organizacije nastupa i manifestacija, spomenula je i nabavu nošnji i opreme za tamburašku sekciju.
Zamjenik župana Josip Grivec Slogašima je uputio pozdrave u ime Međimurske županije te im zahvalio što njeguju međimursku kulturu i baštinu čime ujedno na najbolji način promoviraju svoj kraj. Složio se s njim i načelnik Marijan Varga te kazao kako je iznimno ponosan na rad svih čuvara baštine u Donjoj Dubravi, uz napomenu da na podršku Općine uvijek mogu računati.
Na skupštini Društva koje je nedavno proslavilo 90-tu godišnjicu rada, jednoglasno su prihvaćeni svi podneseni izvještaji.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content