Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Održano 5. Klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele

Datum objave: 6. siječnja 2020.

Kao i proteklih godina, kraj i početak kalendarske godine u Atonu, obilježio je malonogometni turnir na umjetnoj travi i mantinelama. U Nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću održao se 4. Aton limač Kup sa 78 ekipa i 5. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele sa 58 ekipa.
Više od 16 000 gledatelja bodrilo je svoje omiljene ekipe tijekom turnira u proteklih 14 dana, a veliko finale gledalo je čak više od 1400 navijača. Ovog puta Aton limač Kup se igrao od 17. do 22. prosinca u šest kategorija, a 5. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele igra se u kategorijama U11, seniora i veterana od 23. prosinca do 5. siječnja 2020. godine.
Mato Kljaić predsjednik Međimurskog nogometnog saveza istaknuo je „nogometna priča u Atonu proteklih se godina pokazala punim pogotkom, jer mogu igrati samo registrirani igrači iz međimurskih klubova za svoje ekipe što sigurno daje posebnu čar natjecanju.
Velik broj golova, puno atraktivnih poteza te velika završnica koja se odvijala tijekom nedjelje, podržao je i podijelio nagrade najboljima župan Međimurske županije Matija Posavec. „Ovo je sjajna sportska priča i sada već tradicionalna manifestacija u Međimurju. Čestitam Međimurskom nogometnom savezu na organizaciji, Nacionalnom gimnastičkom centru Aton, svim partnerima te svim ekipama koje su sudjelovale, a Međimurska županija će i dalje podupirati ovakve sjajne sportske priče.“
Naslov prvaka ove je godine osvojila je ekipa NK RUDAR Mursko Središće.
U kategoriji  veterana najbolji vratar je Goran Novak, najbolji strijelac je Santino Debelec, a najbolji igrač je Krešimir Šenji.
U kategoriji U11 najbolji vratar je Murković Branimir, najbolji strijelac je Šafarić Ivan, a najbolji igrač je Debelec Andriano.
Čestitke!

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content